Ahojte, pomaly začína sezóna medvedieho cesnaku, aspon teda tu v Bratislave. Máte s ním skúsenosti z hladiska HIT? Ďakujem
Jozef O.(16.03.2023 06:23)
Pri nejakych mensich porciach by mal byt ok.. ale pozor nech nezozbieras konvalinky, vyzeraju podobne, ale su jedovate ;)
KOCUR(04.04.2023 11:33)
Za mňa skôr surový než tepelne upravený a samozrejme to s ním nejako extra nepreháňať... kedysi som ho žrala na kilá, tento rok som sa už krotila radšej :D
Maria(06.04.2023 17:51)
Ahojte prave dnes som mala na obed polievku z medvedieho cesnaku🤦🏻♀️ Pre mna urcite nie
Roman(08.04.2023 15:34)
To je presne tá vec že každý netoleruje niečo iné :/ ale záleží aj od toho čo všetko ste jedli v daný deň pripadne predchádzajúci večer… najlepšie je dať si už počas daného jedla céčko ktoré to aspoň málinko zmierni… ešte dobrý pomocník je aj horcik a b6 ale to je najlepšie na prázdny žalúdok pred spaním a ideálne bysglicinát horečnatý nie oxid…