Dobrý deň.Viem,že pri HIT je to rôzne,no i tak by ma zaujímalo,ako tolerujete varené jedlo z hľadiska čerstvosti.Napr. vždy čerstvo a pred jedením uvarené alebo môže byť pri správnom spôsobe schladenia a uskladnenia aj z predchádzajúceho dňa?Tolerujete aj jedlo,ktoré má 24 hodín? Varíte cez pracovný týždeň obedy do práce večer vopred alebo v ten deň skoro ráno?A ako je to s mäsom-to vždy len tesne pred jedením pripraviť,či je ok konzumácia aj do 24 hodín?Vopred ďakujem za vaše skúsenosti.
Jozef O.(2023-03-15 17:00:30)
Ja si varim drvivu vacsinu jedal tesne pred jedenim (nastastie robim z domu, takze s tym neni problem). Ale obcas toho predsa len navarim viac, tak v takom pripade to rychle zachladim a jem kludne aj druhy den. Medzi clankami najdes jeden ktory o tom pise viac, dufam ze pomoze - https://histaminik.sk/jedlo_zo_vcera_hit