logo
HIT a príznaky
Eva (21.02.2023 18:02)
Ahojte, som v HIT nová a zatiaľ u mňa nebola potvrdená a vyzerá to tak, že práve to bude spoločným menovateľom mojích problémov. Už v detstve mi bola diagnostikovaná celiakia. Otázka na vás je či po konzumácií histamínového jedla mávate pocit horúčavy v tvári aj v perách a pritom v tvári to nieje vidieť? Tiež sa mi už stalo, že som šla po týchto horúčavách do sprchy a potom sa už na tvári objavili aj červené škvrny, ktoré neskôr odzneli. Stretli ste sa s tým? Ďalšia otázka je asi skôr na ženy. Veľmi často mávam ako keby pálenie močového mechúra (urologické aj gynekologické vyšetrenia nič nepreukázali) a toto pálenie býva výraznejšie práve po konzumácií histamínových jedál a po alkohole ani nehovorím. Stretli ste sa s tým už niektorá? Vopred ďakujem za vaše odpovede
Monika (24.02.2023 12:10)
Ano, já červenám na krku a hrudníku, pálí mne jazyk a na zádech a někde na těle drobné vyrážky svědivé. Takže dieta, nebo si dávám Daosin.
Mirka (25.02.2023 13:38)
Áno aj mne sa to deje, skúste pozrieť tento článok, tak je to pekne zhrnuté https://bobule.sk/histaminova-dieta/
Eva (26.02.2023 23:10)
Mirka myslíte tú horúčavu v tvári alebo to "pálenie mechúra" že sa deje aj vám? Ak sa Vás teda môžem takto otvorene spýtať. Ďakujem za tip na článok.
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8