logo
Silné bolesti hlavy spojené s vracaním
Julia (10.08.2022 20:19)
Mam diagnostikovanu hit 3 roky, dlho som to vobec neriešila aj ked sa sem tam objabilo svrbenie tela. Posledbe roky vsak sa mi zhoršujú prejavy vystupujú az to krutej bolesti hlavy, trvajuca
Mirka (14.08.2022 10:49)
Ja mám tiež diagnostikovanú HIT cca 3 roky. Osobne si ale myslím, že ju mám od detstva, ak keď s miernejšími príznakmi. K lekárovi ma dohnali ukrutné bolesti hlavy a patologická únava. Dosť dlho trvalo kým som sama zašla k imunológovi, na neurologii. ma presviedčali, že to mám z práce na PC. Extrémna bolesť hlavy, rovnomerná z vrchu hlavy, ako keď má človek prilbu na hlave /mávam aj migrény, to je bolesť väčšinou akoby za očami. Tiež som mala pocit, akoby som stála na rebríku a hľadela dole z výšky. Ráno aj horšie vidím, myslím že z Hit. Keď ma začína bolieť hlava, veľa pijem vodu a čiastočne to pomôže. Veľký spúšťačom u mňa je čokoláda, strukoviny, kyslá kapusta. Ale veľa vecí ani neviem, že čo... Dosť ma trápi, že aj veľa ovocia, ktoré milujem, sója, špenát.... podstate ma bolí hlava stále, napriek tomu, že si dávam pozor. Asi by som mala mať krutú diétu z pár jedál, resp. príloh, k čomu asi pomaly smerujem.
Bibiána (16.03.2023 17:16)
Ahojky, som na tom podobne. Mám kopukrát silné svrbenie tela a začala ma veľmi bolievať hlava. Ja som inak zástanca dosť prírodných liečiv a podobne.. no a na tú bolesť hlavy mi moja svokra poradila tieto preparáty https://www.joalis.sk/e-shop/balicky-problemy/bolesti-hlavy/ ktoré beriem pravidelne. Musím povedať, že bolesti hlavy už nemávam také silné.. tak, skús sa na to pozrieť možno skúsiť a uvidíš. :-))
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8