logo
Depresia
Magdalena (25.01.2022 19:36)
Može pri histaminovej nastať aj depresia?Odkedy mam histamin tak aj depresie.A čo by bolo najvhodnejšie
Wera (27.01.2022 07:46)
Podľa mňa je to možné, tiež na sebe pozorujem podobné stavy, nakoľko sa musím stále pozorovať a riešiť čo budem jesť a čo si naopak dať nemôžem, no u mňa je to spojené aj s menopauzou, takže je to Top balíček
Jozef O. (27.01.2022 11:09)
Moze byt aj to, co spominala Wera a navyse, ak si clovek novy nizko-histaminovy jedalnicek prilis okliesti, mozu mu chybat niektore vitaminy a mineraly, ktore priamo mozu suvisiet s psychikou. Ako prve by som doporucil doplnat horcik, ktoreho mame v dnesnych potravinach aj tak menej ako bolo kedysi zvykom. Mne velmi pomohlo brat ho ako doplnok vyzivy vzdy pred spanim. Davam si okolo 400mg vo forme bisglycinatu. Pomoze to aj s lepsim spankom, aj na vacsi klud. A vyspaty a kludnejsi clovek ma mensiu nachylnost na depresie..
Michal (29.01.2022 11:22)
Ahojte, mne to sukromny doktor vysvetlil jednoznacne. Z lepku aj histaminu su velmi casto uzkostne stavy a depresia. Dlho mi trvalo, kym som vytrenoval disciplinu v strave a odvtedy mam konecne pokoj v dusi. Osobne vit C 1000mg, 400-500mg magnez (citrat alebo chelat), vit D3, zinok, ale na prve miesto by som dal BIFIDOFLOR HIT od FurstenMED, objednavam to na amazone. Inak z vajicok jem iba zltka, v LiDL maju bio vajcia, tiez mieko iba cerstve a bio, to maju skoro vsade. Pecivo iba so susenym drozdim, doma upecene, ta strava je najdolezitejsia, iba dlho trva kym si telo vybere produkty. Vela zdaru zelam. A dychanie plus meditacia robi zazraky.
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8