logo
UHT a čaj
Maria V. (23.01.2022 07:38)
Neskutocny problem mi robia mliecne vyrobky upravene UHT, tym sa vyhybam. Vysokopasterizovane su v poriadku, aj smotana Rajo je OK. Z cajov mozem len zihlavovy a rakytnikovy.
Lubomir (08.02.2022 20:24)
Moze sa badianovy caj?
Jozef O. (10.02.2022 10:09)
Osobne netusim, nikdy som to neskusal pit.. dokonca som ani nenasiel zatial nic na internete o tom. Najlepsi test (ako to robim ja), je to vyskusat :)
anonym (13.02.2022 12:18)
Skusal tu prosim niekto GABA alebo Benifuki caj pri priznakoch HIT? Na nete sa da dohladat niekolko studii, ktore tvrdia, ze Benifuki potlaca aktivitu zirnych buniek. Mne zjavne pomaha zmiernit opuch nosnej sliznice a GABA mi pomaha pri bolestiach hlavy a nevolnosti.
Jozef O. (14.02.2022 18:12)
Nasiel som dnes aj ja nejaku studiu o tom, ze by mal ten caj Benifuki potlacat uvolnovanie histaminu. Zaujimave.. ale bohuzial nic pre mna, kedze obsahuje kofein a ten mi nerobi dobre. O tom GABA som uz pocul.. ale neskusal som. Vraj posobi ako "brzda" proti histaminu, ktoreho ked je vela, udrzuje cloveka v bdelom stave. Preto je mozne, ze ludia, co maju v tele prebytok histaminu a naopak nedostatok GABA, maju problem zo zaspavanim, alebo udrzat si dlhsi spanok. Mozno niekedy vyskusam.. zatial sa davam do vacsieho kludu vecer pred spanim horcikom a vitaminom B6..
anonym (15.02.2022 20:39)
Ja mam nastastie toleranciu na kofein, takze urcite mnozstvo zvladnem. Po dennom kavickovani sa vsak aj u mna prejavia priznaky. Nastastie zeleny caj ma nizsi obsah kofeinu, ktory sa da este ovplyvnit tym, ze sa skrati cas luhovania, pripadne znizi teplota vody. Ak niekto aspon mensie mnozstvo toleruje, vie sa s tym vyhrat. Este skusam Revicolin, je to nejaka novinka, dam vediet po 3 mesiacoch ci to vobec pomohlo v niecom.
veronika nagyová (22.02.2023 19:17)
Teraz som kúpila tie tú novinku revicolin.Zatial ťeda asi 7 dní žiadne odozvy len ja tie tvrdé kapsuly nedokážem prehltnúť ich vysýpam a možno ,že to je chyba.Ovšem v lekárni ,že sa môže čo by nepradali ,veď to stojí takmer vyše 34 e Ďaľšie som brala 10 PRO-BIOpremium + vláknina 9,90 e.Ja som ich brala kvôli hnačke.,no dávam si obyčajnú bezmiečnú čokoládu ,hodne ryže teda cestoviny ak je zle iba osolené ,cukrované.Musíme žiť ,kým sa nedopátra..Je to však choré tenké črevo a nedráždime si ho zbytočne "chémiou" teda všetko strava ,šampony ,limonády teda všetko farbené v strave...
Monika (24.02.2023 12:12)
dobře mi dělá ayurvédský čaj Tulsi
J (25.02.2023 07:10)
Revicolin obsahuje ako hlavnu zlozku PEA, neviem kolko toho beries, kolko mg denne, ale je aj PEA samostatne a je lacnejsie, je protizapalove, co ma vyznam pri hojeni zapalov v crevach. Mne pomaha. GABA je dobra na ukludnenie, uvolenenie, mne histamin sposoboval vnutorny stres a stazene dychanie, resp.som sa nevedel nadychnut hlboko a na to mi pomaha GABA ako inhibicny neurotansmiter alebo skus pripravok Butifar (Sodium Butyrate), ktory je aj na podporu travenia a dobreho mikrobiomu.
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8