logo
Cuketový posúch
Lenka (30.06.2024 12:45)
Ahojte, pridavam sem recept na taliansky cuketový posúch, ktorý sa volá Scarpaccia :). Už som ho sem kedysi pisala ale začína sezóna cukiet tak snáď sa niekomu padne vhod :) https://www.youtube.com/shorts/pwNIE7IotJ0 Cesto: 1 šálka špaldovej múky (ja dávam aj celozrnnú), 1/3 šálky kukuričnej krupice jemnej, 1 šálka vody, 2 lyžice olivového oleja, soľ - všetko zmiešať a do toho pridať na kolieska nakrájanú cuketu, bylinky (ja pridávam aj na oleji opražený pôr, ak vám nerobí zle)... na plech dat papier na pečenie, rozotrieť v tenkej vrstve (keď je tenký je chrumkavejší)... poprášiť ešte kukuričnou krupicou a poriadne pokvapkať olivovým olejom. Ja to už robím od oka, lebo som ho robila milión krát, niekedy si robím len čisto pórový.
Peter (30.06.2024 13:01)
Tebe cibuloviny nerobia tazkosti?
Jozef O. (30.06.2024 13:38)
Vdaka.. vyskusam :) Ten youtube nejde.. pise ze to video je privatne a nechce ho zobrazit..
Lenka (30.06.2024 14:02)
https://youtube.com/shorts/qWkbZBsfwgs?si=r-3LEo5DChhbiHf0 snáď tento pôjde :)
Lenka (30.06.2024 14:03)
Peťo por je u mňa úplne OK. Ale taký cesnak vo väčšom množstve uz nerobí dobre.
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8