logo
Hnacky po zacati HIT diety
Pavol (04.06.2024 13:43)
Zdravim, HIT mi bola zistena uz pred 4 rokmi len som doposial dietu nedodrziaval, vzhladom na to ze mi posledne mesiace zacalo byt viac zle (Busenie srdca, zmena tlaku, vyssi tlak, pichania/krce v zaludku obcas creva, obcasne navaly tepla do hlavy, svrbenie skoro celeho tela, a vkuse nejake "pubertacke" vyrazky na tvari, bolesti svalov a zavraty doposial som to prirovnaval k hocijakym chorobam az po dost vysetreni a opatovnom vysetreni gastro ktore som absolvoval asi 5x uz to Ani nepocitam tak som dostal po 2x brozurku pre histaminikov..... A k veci posledny rok som zacal mat zapchy take zapchy ze som niekedy mal pocit ze moje crevo spi a netravi nemal som vobec hnacky aj ked som zmiesal extremne kombinacie co mi vlastne bolo aj divne.... No ale momentalne dodrziavam 5 dni dietu a hned prvy/druhy den som zacal mat hnacky asi 5x za den na zachode a crevo mi pracuje viac a rychlejsie je mozny nejaky takyto prejav kvoli diete?
Jozef O. (05.06.2024 06:13)
Ono je mozne, ze stale mas vo svojom jedalnicku nieco, co tvoje telo nema rado. Vies nejako popisat v skratke, co jes pocas dna ?
Simona (27.06.2024 16:34)
Ja so mala ten istý problém...jedla som len kukuričný chlieb zeleninu zeleninu mrkva uhorka a spaldove špagety s cuketou...viacmenej som jedla asi týždeň len toto a vkuse zle... Zistila som ze mi škodí keď jem veľa kukuričných vecí asi... Keď si dám menej ze nejem len kukuričný chlieb tak je to o dosť lepšie napríklad začala som si piecť rožky kde ide cottage cheese vajce spaldova múka alebo chleba kde je minerálka múka žiadny kvások nič a je to o dosť lepšie
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8