logo
čím nahrádzate kečup a ostané doplnky
Danica B. (11.03.2024 13:24)
Ako šťastný študent tejto stránky sa chcem spýtať, čím nahrádzate "zakázané" veci ako kečup, horčica, či iné. Práve teraz by sa mi niečo dobré zišlo k pečeným zemiakom Ďakujem za odporúčania
Jozef O. (11.03.2024 17:16)
Ja si pecene zemiaky namacam do mixu, ktory si spravim tak ze zmiesam biely cottage cheese s pretlacenym cesnakom a posekanou jarnou cibulkou alebo pazitkou..
Lenka (11.03.2024 21:41)
Marek (11.03.2024 21:41)
Kecup, ci horcicu nepouzivam roky, lebo povazujem ocot za zdraviu skodlivu dezinfekciu dobru na cistenie :) Namiesto kecupu je pre mna OK paradajkovy pretlak, tiez pouzivamcottage cheese. A vela robi zmena chuti, t.j. osvyknut si vsetko kyslit, velmi solit a korenit.
Lenka (11.03.2024 21:47)
Danica B. (13.03.2024 15:33)
Ďakujem za fajn inšpirácie. Cotage, tekvicový aj cvikľový kečup. Všetko mám rada, takže vyskúšam. Aj bez octu. 😉
Baja (14.03.2024 11:27)
A umeocot ste už skúšali? Je aj pre histaminikov? Vraj je veľmi dobrý. Ja som ho ešte nemala.
Lenka (17.03.2024 12:15)
https://tvojevino.sk/bezhistaminove-vina/steyrer/bezhistaminovy-vinny-ocot vyskusaj tento ocot, ja som ho neskusala osobne, ale niekto tvrdil ze je vpohode :)
Jano (17.03.2024 18:03)
ja napr. nemozem cibuloviny, cize ani cesnak, ani cibulku...viac ludi ked ma HIT neznasaju aj cibuloviny, co je zvlastne
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8