logo
Stopalerg plus
marek (08.01.2024 11:28)
Ahojte, má niekto skúsenosti s týmito tabletami ? Vraj znižujú hladinu histamínu. Hľadám niečo čo funguje vtedy, keď už má človek zvýšenú hladinu histamínu, t.j. bežné prejavy ako únava, hnačky, žalúdok na vode, či svrbenie, tak prípadne ak máte nejaké iné tipy sem s nimi :) Ďakujem.
Mária (11.01.2024 21:33)
Za mňa určite Histallerg. Najlepšie a zaberá okamžite.
Marek (13.01.2024 09:20)
Dakujem, to ten pripravok s PEA a vitaminom D3 ? Aky ucinok pozorujete ? Ta latka PEA mi pride dost zahadna, nikdy som o nej nepocul, ale ako pri vsetkom dnes su k nej pekne popisy ako to riesi vlastne vsetko, takze vela dovery to vo mne nevzbudzuje.
J. (14.01.2024 10:47)
Na zvysenu hladinu histaminu funguje aj Vit.C, ked je uz histamin v tele, DAO funguje ako spomalovac, alebo blokator vylucovania histaminu zo zirnych buniek, ktore su jeho zasobarnou pri roznych alergickych, zapalovych reakciach tela. To poslednu vetu nejak nechapem, ze su k tomu pekne popisy ako to riesi vsetko a preto to vela dovery nevzbudzuje?
Marek (14.01.2024 11:23)
To som narazal na ten Histallerg, zlozenie je PEA a vitamin D. K tomu PEA sa da docitat tolko uzasnych ucinkov, ze to vyzera pomaly ako kamen mudrcov. Dokonca niekto kto asi predava s tym doplnky ma k tomu stranku. Kopa textu o uzasnych ucinkoch, ale nrma tam napisane ani z coho sa to vyraba.
J. (14.01.2024 11:45)
Aha chapem no ano, v podstate je to aj zakazne v dnesnej dobe pre doplnky uvadzat ucinky, bez studii, ja som to skusil a fungovalo mi to, ale ja nemam typicku HIT, mozem jest skoro vsetko, okrem starych jedal a udenin, aj to nie stale, cize si myslim, ze u mna je zdrojom histaminu nejaky zapal, nejaka reakcia tela, ktora produkuje histamin, na to je PEA dobra, takisto este stale mam ale len niekedy unavovy syndrom po cvideni, fyzickej namahe, po saune, co som nemaval predtym davno. Ja si myslim, ze to sposobuje dnesny elektromagneticky smog, mikrovlnne ziarene z telefonov, wifin, gps, bluetooh, su na to uz prve studie, ze to sposobuje uvolnovanie histaminu zo zirnych buniek, resp.zapaly, mnoho ludi si to pletie s hoaxmi o 4G,5G. Ja to mam na sebe otestovane, ze to tak je, maval som aj migreny, problemy so spankom atd. uz nemam.
Galina (16.01.2024 09:31)
Ako sa da dnes vyhnut tomuto roznemu ziareniu? V bytoch naokolo vsade wifi, v MHD kazdy sluchadla na bluetooth, GPS tiez, mobil stale pri sebe... kde by sme sa mohli odrezat?
J. (17.01.2024 13:35)
je to tak ako pises, tak da sa aspon doma na noc vypnut WIFIna, aj telefony data ked nepouzivas, a modlit sa aby ti na strechu poblizku nepostavili vysielac, ako mne, potom sa uz len da odtienit byt, su to na firmy, najdes na googli, samozrejme su spochybnovaci, ale uz sa k tomu vyjadrili aj vedci, ved aj v navode na telefone mas, ze nemas telefon drzat pocas telefonovanie pri hlave...
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8