Ahojte, tí čo si pečiete chlebík doma - pečiete klasicky v rúre alebo máte niektorí aj domácu pekárničku? aké s tým máte skúsenosti?
Erika(2023-08-28 18:50:07)
Peciem doma v klasickej rure, kedze nemozem ani drozdie ani kvasok a cesto nechavam 24 hodin fermentovat, toto by nebolo mozne v pekarnicke
Lenka(2023-08-29 07:08:14)
Erika napises prosim recept na chlebik? :)
Erika(2023-08-29 11:39:43)
Lenka páči sa
https://www.jarkapecie.sk/?p=528
slnečnicové semiačka nedávam
ešte pečiem žemličky, ktoré sú veľmi rýchlo hotové, recept tu:
https://www.youtube.com/watch?v=1IDBeRiF4jI
ryžovú múku akú kúpim, hnedú som ešte nemala
tapiokovú múku tiež nedávam,miesto nej dám zemiakový alebo kukuričný škrob, podľa toho, čo mám doma, množstvá ostávajú nezmenené
soľ obyčajnú čo mám doma, prášok do pečiva podľa toho aký mám, aj klasický a sezamové semiačka nedávam, nerobia mi dobre, dávam drvené ľanové semiačka, občas trochu rasce