logo
Turistika
Hanka (2023-08-05 19:01:51)
Ahojte, chcela by som sa spýtať, keď chodíte na turistiku čo si so sebou beriete ako nejakú desiatu/obed/olovrant?
Margaretka (2023-08-06 17:20:04)
Bezlepkové piškoty, jablkovú presnídavku, dru tycinky( soletky)
Lenka (2023-08-06 19:40:00)
Ryžové sucháre, zeleninu, nátierku, raw tyčinku, hrozno
Hanka (2023-08-06 19:40:51)
Akú nátierku? Pozerala som rôzne ale väčšinou potrebujú chlad, či robíte doma nejakú?
Lenka (2023-08-06 19:43:22)
Galina (2023-08-06 20:00:02)
Otazka ohladom natierok - to nie je uz spracovany produkt, ktoremu by sme sa mali vyhybat kvoli histaminu? Ake s tym mate skusenosti?
Lenka (2023-08-06 20:02:24)
Ja robím výnimku, niečo jesť na túre potrebujem a z týchto nátierok mi nie je zle :)
Magdalena (2023-08-14 19:48:31)
Kupované nátierky ja jesť nemôžem, ale keď dlhšie cestujem, alebo idem von, tak som zistila, že obyčajný rožok s maslom, s neúdenou parenicou a paprikou je mi lepší, ako niečo spracované. Keď mám napečené zemiakovo-cuketové placky, tie mi nevadia na druhý deň, keď si ich zoberiem so sebou zjem ich studené. A piškóty sú aj moja "záchrana".
Miroslava (2023-08-15 06:53:33)
upečená bábovka, alebo iný koláčik s práškom do pečiva, knäckebrot, teraz v lete veľa čerstvej zeleniny a ovocia (uhorka, surová cuketa, jablká, hrozno)

Pridať odpoveď

92.52.41.238
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8