logo
Turistika
Hanka (05.08.2023 20:01)
Ahojte, chcela by som sa spýtať, keď chodíte na turistiku čo si so sebou beriete ako nejakú desiatu/obed/olovrant?
Margaretka (06.08.2023 18:20)
Bezlepkové piškoty, jablkovú presnídavku, dru tycinky( soletky)
Lenka (06.08.2023 20:40)
Ryžové sucháre, zeleninu, nátierku, raw tyčinku, hrozno
Hanka (06.08.2023 20:40)
Akú nátierku? Pozerala som rôzne ale väčšinou potrebujú chlad, či robíte doma nejakú?
Lenka (06.08.2023 20:43)
Galina (06.08.2023 21:00)
Otazka ohladom natierok - to nie je uz spracovany produkt, ktoremu by sme sa mali vyhybat kvoli histaminu? Ake s tym mate skusenosti?
Lenka (06.08.2023 21:02)
Ja robím výnimku, niečo jesť na túre potrebujem a z týchto nátierok mi nie je zle :)
Magdalena (14.08.2023 20:48)
Kupované nátierky ja jesť nemôžem, ale keď dlhšie cestujem, alebo idem von, tak som zistila, že obyčajný rožok s maslom, s neúdenou parenicou a paprikou je mi lepší, ako niečo spracované. Keď mám napečené zemiakovo-cuketové placky, tie mi nevadia na druhý deň, keď si ich zoberiem so sebou zjem ich studené. A piškóty sú aj moja "záchrana".
Miroslava (15.08.2023 07:53)
upečená bábovka, alebo iný koláčik s práškom do pečiva, knäckebrot, teraz v lete veľa čerstvej zeleniny a ovocia (uhorka, surová cuketa, jablká, hrozno)
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8