logo
Histallerg
Andrea (23.07.2023 16:24)
Dobrý deň,chcem sa opýtať na Histallerg,bol mi tu odporúčaný. Ako dlho ho treba brať a aké dávkovanie?Píšu že max.25kvapiek,ja si dávam 20kvapiek 2krát denne. Mám pocit že mi pomáha,cítim sa lepšie.Mám už chuť do jedla,beriem aj lipozomalny vitamín C,B6. Táto skupina mi veľmi pomohla. Ďakujem.
Martina (23.07.2023 21:59)
Zdravím. Ja musim Daosin použiť pri každom jedle. Bola som na tom tak zle že som vobec nič nemohla jesť, no postupne s Daosinom začinam pridávať potraviny(som na 8😢) trva to uz 4mes. Ten Histtalerg by som mala ako užívať ak by som chcela skúsiť??
J (24.07.2023 19:53)
Histallerg je ucinna latka PEA, viac si pozrite na internete, nie je presne dane davkovanie, ako je to pri vacsine vyzivovych doplnkov, vacsinou nie je dana horna denna hranica, len odporucana denna davka, tych 25kvapiek 2x denne je fajn, niektori ini vyrobcovia odporucaju aj 2 nasobne davky. Brat to mozes kludne aj niekolko mesiacov ked ti pomaha, nie je najlacnejsi, treba hladat akcie. Ja som skusal aj ine pripravky s PEA ale neboli npre mna ucinne, tento tekuty mikronizovany PEA v Histallergu mi najviac ucinkoval. A mimochodom ak ti to bude pomahat dlhodobo znamena ze tvoj histamin pochadza aj z inych zdrojov ako zo stravy, ze zdrojom histaminu bude nejaky zapal v tele. PEA lieci zapaly a reguluju vylucovanie histaminu zo zirnych buniek.
J (24.07.2023 20:01)
A dievcata skuste ako som uz pisal tu viackrat, vypinat na noc WIFInu, aj telefon data, bluetooh a gps, su studie, sice len na zvieratach, ktore potvrdili vylucovanie histaminu pri vystaveni mikrovlnnemu ziareniu, mne to vyrazne pomohlo, v aute uz ziadne gps, navigacie, pustim si to ked to potrebujem a vypnem, maval som pravidelne nevonost a migreny po dhlej jazde autom pri zapnutom telefone, gps a bluetooth, takisto pri zapnutej wifine doma atd. Treba skusit ciste prostredie ci Vam to pomoze ako mne, aj ked v dnesnej dobe je to tazke, problemom su aj wifi od susedov a vonkajsie anteny BTS, operatorov v okoli. Elektromagneticky smog v mestach je obrovsky.
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8