logo
"Guča" v hrdle pri Hit-pocit cudzieho telesa
Andrea (2023-07-12 06:11:04)
Dobrý deň,chcem sa opýtať či mávate takéto pocity pri HIT.Akokeby som niečo mala v krku.Je to veľmi nepríjemné a neviem čo a tým...Stane sa mi to sem tam cez deň a väčšinou keď idem spať... Ďakujem
Paulina (2023-07-13 16:59:39)
Dobry den, ano mne sa stava, citim to aj prave teraz , ale neviem ci to je rovnake ako popisujete, ja mam pocit ako by som v hrdle mala nieco zvacsene
Galina (2023-07-24 19:54:10)
Aj ja mam problem s gucou v krku, pocit tlaku alebo cudzieho telesa... zistili mi HiT, aj intol.mlieka, soje, ale mala som aj GERD, takze tazko povedat, co s cim suvisi...
Andrea (2023-07-31 14:44:53)
A čo robíte taký čas,lebo ja to mám v poslednej dobe skoro stále...
J (2023-07-31 16:56:22)
a nie je to skor pocit ze sa neviete nadychnut hlboko? nadychnut naplno?
Andrea (2023-07-31 18:27:26)
Nie,je to pocit takého tlaku ,možno to mám z liekov,beriem asketon...
J (2023-08-01 05:05:05)
A mas pocit, ze ti asketon pomaha? Ja som chvilu bral chvilu nieco podobne, costi, ale prestal som to brat, su to tzv.prokinetika, lekari to radi predpisuju kazdemu, aj tomu kto to nepotrebuje, je to na zrychlenie travenia, resp.na zrychleny prechod potravy pocas travenia...
Andrea (2023-08-01 13:03:05)
J. Áno,to viem... pomáhalo mi to zo začiatku,keď som vôbec nevedela nič do seba dostať,žiadne jedlo.. Po asketone som dostala chuť jesť, samozrejme že rýchlejšie mi trávilo. Dnes som ho vysadila,tak uvidím... Jeden z nežiadúcich účinkov asketonu je aj pocit cudzieho telesa v krku...
Margaretka (2023-08-01 15:28:07)
Andrea, mávam ten pocit hrče v hrdle vtedy keď zápasím s HIT. Nedá sa mi ani poriadne prehltnúť, nie som lekárka ale akoby to bolo všetko také zdúrené. Naposledy ma bolel zub, tak som si šupla jeden ataralgin( viem, ze to nesmieme jesť, je to spúšťač) ale povedala som si, ze jeden mi nemoze tak veľmi uškodiť čo sa týka histamínu a pomoze pri zube! No , zub menej bolel ale: hrča v hrdle, vyrázky na tele, krce v bruchu, preháňanie, škriabanie v nose a ušiach….. zabudla som na niečo😁? Takže tak☹️
DoubleL (2023-08-10 10:43:54)
Ja som mala tiez pocit, ze mam nieco v krku, stupnovalo sa to hlavne vecer, ked som si lahla, tak som uz takmer nevedela dychat. Mala som problemy s vyrazkami na tvari, hlavne na brade, kozna mi dala urobit testy na intolerancie a zistili mi mlieko, soju a histamin. Po vysadeni mlieka mi opuch hrdla presiel. Mne krk akoby opuchne par hodin po uziti potraviny s mliekom.
Andrea (2023-08-10 12:20:03)
Ja mám tiež potvrdenú alergiu na mlieko a aj iné potraviny ,aj Hit,nič mliečne ani bezlaktózové vôbec nejem už niekoľko mesiacov...Keď som skúsila bezlaktózove,bolo mi zle. Dúfam, že prídem na to z čoho je tá guča v hrdle, niekedy je to horšie,niekedy lepšie... Každému ,kto si prechádza niečím podobným držím palce😊
Margaretka (2023-08-20 16:57:50)
Andrejka, ked som sa pytala alergologa na tú guču v hrdle, povedal, ze by to mohla byť alergická reakcia na jedlo! Tak ked som zasa raz tú guču v hrdle mala, šupla som si areius a prešlo to . Tak to začinam testovať! Moja skusenost😊
Andrea (2023-08-22 06:08:30)
Margaretka, ďakujem za spätnú väzbu, vyskúšam aj ja ten Allergoval čo beriem ...

Pridať odpoveď

92.52.41.238
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8