logo
Chlieb pre HIT
Kamila (2023-05-21 16:52:27)
Dobrý deň,som nova.Asi rok mam HIT.Som nešťastná z toho ,skúsam jedlá ,ale na ranajky ,ked zjem chlebík špaldový mam červené flaky na tvári.Neviem čo je dobré zjesť na raňajky pre HIT.Môzete mi poradiť.Dakujem.
Margaretka (2023-05-21 17:29:03)
Kamila, ja sa viac rokov trápim s HIT, u mna sa osvecili ovsené vločky zaliate prevarenou vodou. Bohuzial, ten jedálnicek si musi kazdy z nas otestovať sam na sebe, niekedy je to ozaj “ pokus- omyl”!
Kamila (2023-05-21 18:12:20)
Dakujem pekne za odpoveď,konečne som tu nasla odpovede ,čo ma trápia a dobré rady.Ďakujem.
Jozef O. (2023-05-22 04:25:25)
U mna tiez jednoznacne ovos miesto klasickej muky. Ja si z toho robim pecene placky a k tomu si dam biely cottage - absolutne skvele a bezproblemove ranajky.
Lenka (2023-05-22 18:30:23)
Ahoj, ja si robím na raňajky ovsenú kašu :) s jablckom alebo cucoriedkami :)
Marianna (2023-07-07 11:41:24)
Už roky (aj dávno pred dg) si dávam na raňajky ovsenné vločky s ľanovým semienkom namočené večer pred, plus orechy a ovocie ( v zime sušené napr. ďatle a figy, v lete čo znesiem). Na to prípadne med a jogurt (znášam ich dobre). Chlieb už nejem niekoľko rokov: akýkoľvek a najhoršie sú tie fancy kváskové pečivá (napr. z Yeme): až zvraciam po nich. Ono závisí aj aká je technológia: teraz som na dovči v Taliansku neodolala miestnemu bielemu pečivu a fokači, ktoré boli zjavne kysnuté pomaly (ergo menej kvasníc a asi aj práškové, neviem), ale znášala som to bez problémov, ani ma nevzdulo ani hlava nebolela... U nás som to vzdala, chlieb pečivo mi nechýbajú... (len niekedy nemám čím vytrieť mastný pekáč po kačene - je to raz do roka a odtrpím to s radosťou).
Lenka (2023-07-07 20:33:50)
Mariana ja milujem kvaskovy špaldový celozrnný chlieb z Freshmarketu od Šiškáreň pekáreň :)... ten mi robí dobre v brušku :) poctivo robený milým pekárom :)
Lucia (2023-08-10 21:50:35)
Taktiež nemôžem žiadne pečivo obsahujúce droždie. Konzumujem tak čisto kváskový chlieb.
Hanka (2023-08-11 16:28:53)
Nájde sa aj niekto komu klasické pečivo z obchodu (nebalené, nekrajané) nevadí?

Pridať odpoveď

92.52.41.238
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8