logo
Bolest brucha
Viera (2023-11-09 13:27:10)
Dobry deň Prosim o radu čaka ma vyšetrenie na imunologii musela som posledne 2tyždne prerušit dietu kvoli tomu aby neboli skreslene vysledky posledny tyždeň mam silne bolesti brucha a palenie zahy može to mat suvislost s nedodržiavanim diety?
Stano P (2023-11-11 17:03:52)
Skute nejak popisat prerusenie diety a preco vobec nejaky test vyzaduje aby ste jedli "vsetko". To sa mi zda dost divne.. Ja sa stravujem nizkohistaminovo dlhodobo a v podstate je to normalna strava az na par vynimiek ako kvasena kapusta, rybicky v konzerve, paradajky.. atd.
Viera (2023-11-12 07:01:45)
Pre neustale nafukovanie ma gastroeteorolog odoslal na imunologiu pre vylučenie potravinovych alergii preto som musela prerušit diedu aby neboli skreslene vysledky.Všetky problemy začali po operacii hernie keď mi vložili sieťku.Odvtedy beham neustale po lekaroch pre neustale nafukovanie .Kolonoskopia ok ct ok teraz čakam na vysledky z MR.Histaminova intolerancia a k tomu laktozova intolerancia mi boli zistene minuly rok.Tak som chcela vediet či niekto z vas ma tiež bolesti brucha keď poruši dietu .Ďakujem.
Stano P (2023-11-12 08:11:11)
Prilisne nafukovanie moze sposobovat aj bolesti.. pamatam si, ze obcas sa aj mne take stalo. Vacsinou ked som siel na nejaku oslavu, kde som jedol a pil vsetko. Dal som si sice predtym tabletku Daosinu, ale oslava trvala niekolko hodin a tak uz od polovice vecera mi urcite neucinkoval.. Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne !
Marianna M (2023-11-21 09:35:00)
Tie bolesti brucha a žáha môžu súvisieť s gastritídou a prípadne refluxom. Rado sa to spúšťa zo stresu. Ak idete na gastrosondu a odber vzoriek týmto spôsobom, tak na to upozornite. Ak nie, nech vás lekár pošle na gastroenterológiu. Keď už je prerušená diota, tak nech to nesie úžitok na max. Na tú žáhu si dávam algacid po jedle, ak sa to objaví. Alebo niečo podobné. Algacid gel alebo aj tabletky z Dr.Max, len tabletky majú nejaký výpadok. Stano P. na oslavy odporúčam Histapp Plus: má predĺžený účinok postupným uvoľňovaním.
Stano P (2023-11-22 16:13:27)
Dakujem za info Marianna. Ani som nevedel ze existuje nejaky Histapp Plus. Co pozeram, je tam pridany vitamin C a kvercetin. Ale nevidim nic o predlzenom ucinku.. myslite, ze koli tym dvom zlozkam je predzleny ?
Marianna M (2023-11-23 09:24:02)
Stano P Ďakujem za upozornenie. Neviem kde som to vyčítala, ale bola som presvedčená o tom, že som to čítala v letáku. Tak pozerám, že je len posilnený. Ale je fakt, že som s ním mohla zjesť aj kváskovú bagetu vo francúzsku (čo by inak bolo peklo na vracanie...).

Pridať odpoveď

92.52.41.238
Histaminik.sk

mail Kontakt | Icons by Icons8