logo

Diskusné fórum o histamínovej intolerancii

Slané pochutiny

Zdravím chtěla bych se zeptat, jestli někdo zkoušel domácí kukuričné či bramborové chipsy?

Petra | 2022-01-05 20:27:21
Ja si zvyknem obcas spravit popcorn.. a so zemiakov vsetko mozne, ale obcas si ich nakrajam na tenucke kruzky a necham upiect, nech su do chrumkava, podobne cipsom. Na tych veciach nie je nic histaminove, takze uplne v pohode kolko hrdlo raci :)

Jozef O. | 2022-01-06 08:34:26
Dekuji za odpověď. Na ty brambory dáváte nějaký olej před pecenim?

Petra | 2022-01-06 11:28:02
Ani velmi nie.. nerad palim oleje pri takych vysokych teplotach..

Jozef O. | 2022-01-06 12:11:06
Pridaj komentár k tejto téme

< Späť na zoznam tém